Bŭlgarskite radio – Български радиостанции

Български радиостанции, Слушайте музика на живо по красивите радиостанции от България

Български радиостанции – Радио БГ, Това е радиоприложение, което ви позволява да слушате музика от най-красивите радиостанции от България. Изтеглете сега, насладете се на музика на живо и слушайте радио на живо!


С приложението Български Радиа можете да получите достъп до национални и регионални радиостанции безплатно и да слушате български радиостанции с удоволствие.

Можете да разглеждате категории. Можете да намерите радиото, което искате, като търсите по име. Можете да маркирате любимите си радиостанции като любими за бърз достъп.

Насладете се на изискано музикално изживяване с нашето радио приложение, което приема разбирането, че музиката е храна за душата. В нашето приложение Български радиостанции имате достъп до хиляди радиостанции. Възможно е и безплатно да изтеглите нашето радио приложение чрез Google Play и да слушате на живо навсякъде.

В нашето приложение можете да слушате радиостанции, предаващи жанрове като джаз, спортни новини, поп музика, 60-те, 70-те, 80-те, 90-те, носталгия, религия, рок, рап и всички други.
Слушайте безплатно радиостанции от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен, Перник, Добрич, Шумен и Благоевград.